Green Side op het Nieuw Organiseren Festival

Delen is vermenigvuldigen

Wat was dit gaaf!

alle deelnemers van het Nieuw Organiseren Festival 2018 (ca. 200) hebben een customized boekje van Green Side ontvangen. In opdracht van nieuworganiseren.nu hebben we het ‘Nieuw Organiseren Bal-boekje’ gemaakt. In dit boekje kon iedereen zijn/haar ontmoetingen in schrijven.

Impact

Door het maken van deze boekjes hebben we meer dan 1000 (!) vellen papier een tweede leven gegeven. Hierdoor is er meer dan 1600 liter water en meer dan 300 KWh bespaard.

Jouw event/relatiegeschenk/kerstkado

Green Side levert dus ook zakelijk. We kunnen het design aanpassen naar de wens van de opdrachtgever en zo samen de wereld een beetje groener maken. Wil jij ook Green Side boekjes op jouw evenement, in jouw kerstpakket of gewoon als relatiegeschenk? Neem dan contact met ons op.

 

Lees meer

Toepassing van Profit First

Green Side maakt officieel meer winst dan Deliveroo! Dit komt omdat we sinds dit jaar werken via de Profit First methode. Als ondernemers zijn we gewend om te werken via één simpel rekensommetje: omzet –

Lees Meer »

Eerste bestelling die fout ging

Falen is goed, dat zijn leermomenten, je moet juichen als er iets fout gaat! Zinnen die ik allemaal ook heb uitgesproken, tot een moment dat ik wel door de grond kon zakken… Het was een

Lees Meer »

Op de hoogte blijven van onze verhalen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak maandelijks kans op onze ‘tweedekans’ producten!