Green Side op het Nieuw Organiseren Festival

Delen is vermenigvuldigen

Wat was dit gaaf!

alle deelnemers van het Nieuw Organiseren Festival 2018 (ca. 200) hebben een customized boekje van Green Side ontvangen. In opdracht van nieuworganiseren.nu hebben we het ‘Nieuw Organiseren Bal-boekje’ gemaakt. In dit boekje kon iedereen zijn/haar ontmoetingen in schrijven.

Impact

Door het maken van deze boekjes hebben we meer dan 1000 (!) vellen papier een tweede leven gegeven. Hierdoor is er meer dan 1600 liter water en meer dan 300 KWh bespaard.

Jouw event/relatiegeschenk/kerstkado

Green Side levert dus ook zakelijk. We kunnen het design aanpassen naar de wens van de opdrachtgever en zo samen de wereld een beetje groener maken. Wil jij ook Green Side boekjes op jouw evenement, in jouw kerstpakket of gewoon als relatiegeschenk? Neem dan contact met ons op.

 

Meer inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees meer

Vacature

Vacature: Start jij Green Side Noord?

Wij gaan uitbreiden met een lokale vestiging in Groningen en we zoeken iemand die het daar lokaal op wilt zetten als lokale ondernemer! Wie zijn wij? Green Side is een sociaal duurzame onderneming. We  maken

Mensen

Hoe wij het potentieel van mensen benutten

Wij geloven dat je de wereld kunt veranderen door de manier waarop je naar de wereld kijkt. Focus je op problemen of zie je juist kansen? Waar Monthy Python de bekende woorden uitsprak: Always look