Even voorstellen: Anne

Delen is vermenigvuldigen

Wij geloven dat je de wereld kunt veranderen door er anders naar te kijken, daarom zeggen we: ‘always look at the Green Side of life.’

Zo ook ons nieuwste teamlid: Anne Polman. “ik wilde graag bij Green Side werken, omdat ik het als een goede kans zag om mijzelf bij een duurzame startup verder te ontwikkelen”. 

Wat ga je doen bij Green Side? 

“Ik zal me vooral bezighouden met de locaties waarop de boekjes gemaakt worden. Vanuit mijn opleiding als agogisch medewerker GGZ ben ik gewend om altijd vanuit de mens te kijken. Ik  ben altijd bezig om mensen te helpen en te focussen op talent in plaats van beperking. Op de locaties leer ik cliënten en begeleiders om de boekjes te maken én zorg ik dat de notitieboeken naar de klant verzonden worden.”

Ik  ben altijd bezig om mensen te helpen en te focussen op talent in plaats van beperking.

Hoe verander jij de wereld door er anders naar te kijken?

Ik probeer dagelijks naar de “Green Side of life” te kijken. Zo ben ik nu gefocust om tijdens de boodschappen zo min mogelijk plastic te kopen. Ik hoop graag samen met Green Side te bereiken dat we elk mens kunnen inspireren om aan de groene kant van het leven te kijken!

 

Meer inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lees meer

Vacature

Vacature: Start jij Green Side Noord?

Wij gaan uitbreiden met een lokale vestiging in Groningen en we zoeken iemand die het daar lokaal op wilt zetten als lokale ondernemer! Wie zijn wij? Green Side is een sociaal duurzame onderneming. We  maken

Mensen

Hoe wij het potentieel van mensen benutten

Wij geloven dat je de wereld kunt veranderen door de manier waarop je naar de wereld kijkt. Focus je op problemen of zie je juist kansen? Waar Monthy Python de bekende woorden uitsprak: Always look