Even voorstellen: Lynn

Delen is vermenigvuldigen

Green Side groeit en daarmee ook het team. Ons nieuwste teamlid is Lynn Ruiter, in deze blog stelt ze zichzelf voor.

Waarom ben je bij Green Side komen werken? 

Mijn keuze om bij Green Side te gaan werken is een stap in mijn wens iets te kunnen betekenen voor de mensen om mij heen en hen te helpen om te kijken naar de ‘groene kant’ van hun eigen leven. Ik werd dan ook vooral getrokken door de samenwerking die Green Side biedt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Daarnaast werken de passie en visie van Léon erg aanstekelijk! Léon vertelde mij over hoe belangrijk het is om een eerste stap te zetten, om te komen met een idee en zo toe te werken naar je uiteindelijke doel; je bestemming. Het stapsgewijze proces, waarin je zelf dingen mag bijdragen en mag ontvangen, heeft me aan het denken gezet. Het geeft me energie hoe Léon probeert om het beste uit deze mensen naar boven te halen en hoe ik hierin nu een steentje mag bijdragen.

Iedereen heeft iets te bieden in deze wereld

Hoe verander jij de wereld door er anders naar te kijken?

Ik geloof dat we de wereld een stukje mooier kunnen maken wanneer we gefocust zijn op de kwaliteiten van mensen, in plaats van op hun beperkingen. Iedereen heeft iets te bieden in deze wereld, dat is wat we met Green Side willen laten zien en dat is wat ik ook wil uitdragen.

Lees meer

Toepassing van Profit First

Green Side maakt officieel meer winst dan Deliveroo! Dit komt omdat we sinds dit jaar werken via de Profit First methode. Als ondernemers zijn we gewend om te werken via één simpel rekensommetje: omzet –

Lees Meer »

Eerste bestelling die fout ging

Falen is goed, dat zijn leermomenten, je moet juichen als er iets fout gaat! Zinnen die ik allemaal ook heb uitgesproken, tot een moment dat ik wel door de grond kon zakken… Het was een

Lees Meer »

Op de hoogte blijven van onze verhalen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak maandelijks kans op onze ‘tweedekans’ producten!