Green side x rocking up x-mas presents:
The Christmas Book

Deze kerst heb jij de kans om éxtra veel impact te maken. Samen met de Stichting Rocking Up X-mas hebben wij ‘The Christmas Book’ ontworpen. 

Rocking Up X-mas zorgt er elk jaar voor dat gezinnen in Nederland die normaal afhankelijk zijn van de voedselbank, ditmaal verrast worden met een luxe kerstpakket. 

Voor elk verkocht Christmas Book doneren we 1 tot 5 euro aan de stichting en zo dragen we niet alleen bij aan een meer duurzame, maar ook een socialere wereld!

Help je ons mee impact maken? 

OVER GREEN SIDE

Onze notitieboeken worden gemaakt van enkelzijdig geprint papier. Dit papier wordt lokaal ingezameld bij basisscholen en vervolgens handmatig ingebonden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Dit maakt dat elk notitieboek weer anders is. Welke kleurplaat kom jij tegen in je notitieboek? 

OVER ROCKING UP
X-MAS

Rocking Up X-mas zorgt er elk jaar voor dat vele gezinnen worden verrast met een luxe kerstpakket. Deze gezinnen maken een moeilijke periode door en zijn veelal afhankelijk van de voedselbank. Wij willen ze laten weten dat ze er niet alleen voor staan en zo voor even hun zorgen laten vergeten zodat ze de kerst kunnen vieren zoals het bedoeld is. 

De pakketten worden door vrijwilligers bezorgd met de boodschap dat dit van een anonieme gever is die hen een fijne kerst wenst en hoopt, dat de ontvanger ooit in de gelegenheid is hetzelfde voor een ander te doen. 

Jouw persoonlijke Christmas Book

Vanaf een afname van 25 notitieboeken kun je geheel kosteloos je eigen logo op de voorkant laten plaatsen. 

Prijs per notitieboek: €3,72 exclusief btw.

Per 50 verkochte notitieboeken kunnen we één luxe kerstpakket doneren aan Rocking Up X-mas

WAAROM GREEN SIDE IN JOUW KERSTPAKKET?

Optioneel: Upgrade je notitieboek met de luxe MODU cover

MODU is gemaakt van restleer en past naadloos om het Green Side notitieboek. MODU is hierdoor oneindig te gebruiken, binnenkant vol? Vervang simpelweg voor een nieuw notitieboek. Het is mogelijk om jouw logo aan de buitenkant te laten graveren. Neem contact met ons op voor exacte prijzen.

Per 10 verkochte MODU notitieboeken kunnen we één luxe kerstpakket aan Rocking Up X-mas doneren. 

Previous
Next

Neem contact op of bestel meteen!

Voeg het christmas book toe aan jouw kerstpakket

Contact / Bestelformulier

Heeft u vragen of wilt u graag een bestelling plaatsen. Vul dan onderstaande formulier in.