Bij Green Side maken we impact!

Duurzaam

Het materiaal gebruikt voor jouw notitieboekje of envelop heeft al een heel leven erop zitten. Op deze manier ben jij extra duurzaam bezig en creeër je bewustwording voor de mensen om je heen.

Sociaal

Jouw notitieboekje wordt handmatig ingebonden op één van de sociale werkplaatsen verpreidt in het land. Op deze manier geef jij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kans op uitdagend werk.

Lokaal

Het proces rondom onze producten vindt helemaal lokaal plaats. We zamelen de posters en het papier voor jouw product lokaal in en brengen dit vervolgens op de fiets naar de lokale sociale werkplaats.

Hoe werkt het?

Hier maken wij al lokaal impact

Een tweede leven

Door enkelzijdig geprint papier een tweede leven te geven besparen we 30 vellen A4, 57 liter water en 9 KWh per notitieboekDat telt aardig op!

Papier

0
vellen A4 papier

Water

0
liters water

Energie

0
KWh


nieuw van green side:

Imposter enveloppen

Dit zijn hele bijzondere, duurzame enveloppen: ze zijn gemaakt van oude posters die overal in de binnenstad van Utrecht hebben gehangen. Van TivoliVredenburg tot de Stadsschouwburg. Elke envelop is uniek en heeft een eigen verhaal.


Bekijk in onze shop


voor bedrijven

unieke
notitieboeken

Green Side maakt lokaal unieke notitieboeken van enkelzijdig geprint papier. Wij maken met alle liefde gepersonaliseerde notitieboeken speciaal voor jullie organisatie. 

GREEN TALK

Online-2

Ook aan impact hangt een prijskaartje

Waarom we de prijs van onze notitieboeken verhogen Als duurzame onderneming ligt onze focus altijd op het verkleinen van onze negatieve impact en het vergroten van onze positieve impact. De…