Onze missie

Wij geloven dat je de wereld kunt veranderen door er anders naar te kijken, daarom zeggen we: ‘always look at the Green Side of life.’

Wij zien kansen in plaats van problemen. Onze missie is om de hele wereld naar ‘the Green Side of life’ te laten kijken. Op dat moment is afval een synoniem voor grondstof: materialen die in een proces gebruikt worden om iets te maken of te fabriceren. 

Wij geven hier invulling aan door duurzame en unieke notitieboeken te produceren: Wij maken notitieboeken van enkelzijdig geprint papier. Papier dat aan een kant bedrukt is, maar aan de andere kant nog leeg. Wij focussen op deze blanco kant dat nog perfect gebruikt kan worden voor notities. Hierdoor besparen we per boekje 37,5 liter water en 6,25 KWh. De boekjes worden daarnaast ingebonden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, ook hier focussen op wat deze mensen nog wél kunnen in plaats van niet. Zo werken we concreet aan duurzaamheid én zijn we een voorbeeld van hoe je de wereld kunt veranderen door er anders naar te kijken.